Bangkok, 17 en 18 november 2012 - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van corriealderliesten - WaarBenJij.nu Bangkok, 17 en 18 november 2012 - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van corriealderliesten - WaarBenJij.nu

Bangkok, 17 en 18 november 2012

Blijf op de hoogte en volg

16 November 2012 | Thailand, Bangkok

De vlucht was erg vermoeiend. Veel turbulentie en een vol vliegtuig. In het vliegtuig kennisgemaakt met een man die in Thailand woont. Ik ben met hem met de metro naar makassin gegaan. Daar heeft hij een taxi aangehouden die mij naar het hotel rambutti village heeft gebracht. Kamer is groot genoeg voor een persoon. Daarna rondgelopen, wats bezocht met happy Boeddha en gouden Boeddha. Rondgereden in een tuk tuk. Een belevenis. Het is erg druk qua verkeer. Daarna uitgeput naar bed.
Slechte nacht gehad. Buiten het hotel kopje thee gedronken op een binnenplaats. Je kan er zelfs brood krijgen. Ik wist niet hoe ik precies kon internetten maar hierbij geholpen door vier Argentijnse schone jonge dames. Leuke meiden. Adressen uitgewisseld. Daarna op stap. Ik wilde naar het officiële toeristenbureau maar bij een commercieel bureau afgezet. Weggegaan en terug gaan lopen. Gedeeltelijk langs een kalong. Mijzelf getrakteerd op een heerlijke rugmassage. Nou ja heerlijk. Het was behoorlijk pijnlijk. Alles zat vast. Waarschijnlijk ga ik morgen weer. Na veel lopen het officiële toeristenbureau gevonden. Nuttige informatie gekregen. Alles is zelf te regelen in tegenstelling wat zij mij gisteren vertelde. Daarna het nationaal museum bezocht. Interessant. Door de drukte teruggelopen naar het hotel. Inmiddels honger gekregen en gegeten bij een stalletje. Gegrilde groenten met rijst. Lekker. Gesproken met een man uit Australië en een echtpaar uit Zweden. Nuttige tips gekregen. Inmiddels Thais mobiel telefoonnummer doorgemaild.